A DREAM IS A WISH YOUR HEART MAKES

Varning långt inlägg;)

Jagade av beväpnade män flydde jag och några andra ut i vildmarken.
Med oss hade vi en pilbåge, tre pilar och en dolk(?)
Jag kommer ihåg att det var kallt för jag gick och tjatade om att jag frös helatiden. Så en av kvinnorna som jag flydde med gav mig hennes tröja(?)
Vi fixade oss ett litet mysigt läger i mitten av en skog. Allt var lugnt och fint. fridfullt. Alla män drog ut på jakt medans vi kvinnor(?) satt och latade oss. Sen kommer jag ihåg att jag skulle gå och plocka några bär som jag hade "sett", och när jag gick runt där i skogen så såg jag en flock hundar, som jag tog med mig till lägret, jag hade tydligen en plan att de kunde slåss för oss/ åt oss. Det sista jag kommer ihåg är att vi stöter på ett gäng "laglösa" som är bosatta där och självaste Robin Hood.
Sen hoppar drömmen fram...och då så går jag runt (i en jättefin gammal klänning) i ett slott/fästning med murar runt. Jag kommer på att jag tappade min hårnål i en spricka i en av murstenarna, men jag kan inte hämta den för att det är fullt av vakter där. Jag har plötsligt hårnålen i handen (jag vet ej hur den hamnade där) så jag sätter upp håret som ramlar ner framför ögonen helatiden.
Sen hoppar drömmen fram igen och då är det en vagn som kommer emot mig, hästen som drar vagnen är min och jag säger att "jag vill ha tillbaka min häst nu, kan jag få det?" och så får jag det. Men problemet är att jag inte vet hur man kommer upp på hästen utan en pall. Så jag skriker på hjälp. Men ingen kommer.
Sen kommer jag på att alla är och krigar (som om det var helt normalt liksom) så jag sätter mig ner på marken, fortfarande har jag på mig klänningen, och blundar.
Sen vaknar jag av att Julle skäller.

Det var den roligaste och öventyrligaste drömmen jag har haft. Jag fick lov att skriva upp den annars skulle jag nog glömma den. Jag skulle ha kommit ihåg mer om jag hade börjat skriva direkt när jag vaknade.

I´M A LITTLE STAR ON THE SKY

Idag har jag varit med i TV- SVT kom och filmade premiären av THIS IS IT och jag och Linnea smög efter kameran helatiden. Men jag tror bara att vi syns lite i "mängden".
Men dagen har varit riktigt kul. Efter THIS IS IT och uppträdanden så gick jag och Linnea och åt på Thai- buffé. MUMS. Vi åt och drack jätte mycket. Ni ska bara veta!=)
Berättar mer sen, jag är för trött just nu!=) Gick faktiskt upp kl 05.30 slå det ni! haha
/a

HALO- GOD BLESS CHELSEA

Tårfyllda ögon :'(

/a

FREEDOM, WHAT MORE CAN YOU ASK FOR?

Jag älskar att vara ledig och fri!
Idag har jag inte gjort någonting alls. Och det är så skönt. Det enda som jag faktiskt har gjort är att jag besökte min morbror och mina kusiner. Min morbrors fru (Aline) är ju som ni kanske redan vet från Brasilien och nu är hennes föräldrar här.
Efter tre års undervisning av spanska kan jag helt ärligt säga att jag knappt förstår något alls. De pratar ju i och för sig inte Spanska utan Portugisiska (?). Men jag tycker att jag borde kunna kommunicera någolunda bra. Men inte då!
Ciao/a

IT´S SO HARD DO GET OLD WITHOUT A CAUSE. I DON`T WANT TO BE PERISH LIKE A FADING HORSE. YOUTH IS LIKE DIAMONDS IN THE SUN, AND DIAMONDS ARE FOREVER. FOREVER YOUNG. I WANT TO BE FOREVER YOUNG

Grattis Madeleine Wiberg på din 16års dag!
Madde är en av mina äldsta och bästa vänner. Vi lärde känna varandra på dagis och var "bästisar" i hela lågstadiet. Men sen så slutade vi att umgås lika mycket. Men vi var fortfarande riktigt goda vänner.
Jag tycker att ni ska gå in på hennes blogg och gratulera henne. =) Man fyller bara 16år en gång.
(Madde till Vänster)

Det här är troligen den fulaste bilden jag har på mig själv (mitten), men jag hittade ingen annan bild som Madde är med på! Jag har laddat över alla bilder på en CDskiva och nu har jag bara de allra nyaste bilderna kvar=(
/a

SOMETIMES I DREAM, SOMETIMES I HOPE, BUT MOSTLY I THINK OF ANOTHER TIME, AND ANOTHER LIFE.

Jag har för mycket fritid. Så ja satt och gjorde olika bilder och collage hela kvällen igår. haha=)
Jag hade planerat att ladda upp några bilder nu...men det gick inte, dumma dator. Jag är otroligt trött på min dator just nu!
Jag vill ha min nya dator NU! och inte en sekund senare.
/a

THIS IS IT, HERE I STAND, IM THE LIGHT OF THE WORLD I FEEL GRAND

Nu är det höstlov! och jag ska leva varenda liten sekund av det. För det säger bara "POFF" så är det en ny vecka igen. Men nu ska vi inte deppa över det!
Jag nästan längtar tills på Onsdag, då Linnea och jag åker till stockholm för att se på THIS IS IT...
/a

JOY, SORROW, ANGER AND PAIN, IS WHAT I FEEL RIGHT NOW

Joy- eftersom att det är höstlov snart
Sorrow- Linnea åker till England så jag blir lämnad ensam här
Anger- Jag har många läxor som jag borde göra nu och då blir man arg
Pain- Mina "tänder" som inte längre finns värker. Aj Aj Aj

Nå...vad har hänt idag då?
Jag har inte gjort något alls! Efter skolan idag så slumrade jag till på våran soffa. Snacka om att slösa bort dagen!
Imorgon är det Fredag. Det gillar vi!
Har inga planer för helgen. Kanske blir en tur till Västerås för lite shopping. Det hoppas jag på iallafall.
Linnea ha det roligt i London! Nästa gång åker vi tillsammans.
Guten Nacht/ Bueno noche/ good night/ god natt
/a

HAPPY BIRTHDAY TO YOU, HAPPY BIRTHDAY TO YOU, HAPPY BIRTHDAY DEAR LILLIE, HAPPY BIRTHDAY TOU YOU!

Grattis Linnea!
Idag fyller en väldigt speciell person sexton år. Hon heter Linnea Johansson och är en stolt ägare till bloggen clip. Som jag tycker att ni ska besöka och slänga in ett grattis=)
Synd bara att du är sjuk på din födelsedag!
Idag har jag faktiskt varit i skolan. Inget märkvärdigt hände. Hade först Tyska och sen Spanska. Slutade kl 12.00 som vanligt=)
Imorgon slutar jag kl 14.00 istället för 16.00 eftersom att vi åkte till västerås i Fredags. Det var värt det!
(Jag har bildbrist)
/a

I`M BREATHING IN AND I`M BREATHING OUT, I`M WIDE AWAKE BUT I CAN`T HEAR A THING

Yr, Trött och illamående är några av de symtom som fick mig att lämna skolan direkt efter första lektionen. Jag var hemma från skolan igår, men jag kände mig ju nästan tvingad till att gå till skolan idag för att medverka på provet- som jag tror gick ganska bra.
När jag kom hem la jag mig på soffan och vilade lite.

Tittade på några avsnitt av RH och vilade lite till. Det kan ju låta skönt, det skulle det nog vara om man slapp illamåendet och den ständigt återkommande huvudvärken. Men jag överlever.
/a

EVERYTHING WILL BE ALLRIGHT, EVERYTHING WILL BE OKAY

Nu är jag två tänder fattingare! Och jag ska inte ljuga och säga att det inte gjorde ont, för att det var både smärtsamt och äckligt att dra ut två tänder. Nästa månad blir det två till. Jag längtar inte dit.
Jag mådde jättedåligt när jag kom hem från tandläkaren så mormor fick åka och köpa Alvedon åt mig! Jag mådde jätte illa av blodsmaken i munnen. Det blödde inte lite heller. 
Jag har inte kunnat äta heller, för att det gör ont att komma åt tandköttet, och om man inte vill ha bloddränkt mat så får man låta bli! 

Det värsta med hela "utryckningen" var att jag är förkyld och täppt i näsan, man kan ju inte andas med munnen, så jag låg och höll andan. Tandläkaren sa minst 10ggr "Du måste andas Amanda" . haha.
Nu ska jag sluta med detta blodprat och försöka fokusera på Samhällskunskapsprovet som vi ska ha imorgon.
/a

WE´LL DO IT ALL, EVERYTHING. ON OUR OWN. WE DON´T NEED ANYTHING OR ANYONE. IF I LAY HERE. IF I JUST LAY HERE WOULD YOU LIE WITH ME AND JUST FORGET THE WORLD

Det är en bra sång, ellerhur!?
Men frågan är vilken din absoluta favorit låt är?
Och varför är den det?
Jag vill bara meddela er att jag fortfarande är ett stort fan av Robin Hood om ni hade glömt det.
Jag fick DVDboxen i födelsedags present. Jag vet att man kan se online och så men det är inte riktigt samma sak.
Igår kväll så låg jag och tittade på det första avsnittet i den första säsongen, och det fick mig att fundera vad det egentligen är jag gillar med serien. Jag kan helt enkelt inte sätta fingret på det.
Jag känner ingen annan som gillar serien, men ingen annan förstår den som jag gör.
De fattar helt enkelt inte braheten. Haha. Men det är ju många som gillar att titta på serier som "CSI" vilket jag tycker hör hemma i papperskorgen. Men det kanske inte du gör.
Nu ska jag sluta prata om det där för jag skulle kunna hålla på i evigheter. SERIÖST!
Att skriva korta texter är det värsta jag vet, för jag kommer alltid på något mer att skriva medans jag skriver och så kan jag aldrig sluta. Det hände faktiskt i skolan för någon vecka sedan.
Man skulle resonera om en bok- när jag slutade skriva hade jag skrivit 2 ½ sida (man skulle skriva en kort sammanfattning) och när jag slutade skriva så handlade det om släktforskning- och det hade inget med saken att göra!
Jag måste skärpa mig!
Hejdå/a

LIGHT UP YOUR FACE WITH GLADNESS, HIDE EVERY TRACE OF SADNESS.

Nu är jag tillbaka på heltid jag lovar eftersom att vissa har börjat att klaga! =)
Det har hänt så mycket den senaste tiden att jag inte får plats, eller har lust att skriva allt. Ni skulle säkert inte ens orka läsa igenom allt. 
Det är tråkigt att min dator har varit trasig, och att jag inte har bloggat, för att nu har jag nästan förlorat alla mina läsare. Jag hoppas att ni hittar tillbaka hit!=)
I onsdags fyllde jag år. Min bästa kompis Linnea (CLIP) fyller år på Onsdag. Jag är precis en vecka äldre än henne=) Roligt. 
Imorgon ska jag till tandläkaren och dra ut två tänder- Hemskt.
Ska man vara fin måste man lida pin! eller vad man nu brukar säga.


Här får ni en otroligt osmickrande bild på¨mig och mina amigas.

IN OUR SMALL WAY

GRATTIS TILL MIG SOM FYLLER ÅR IDAG!




Snart ska jag börja blogga på riktigt igen. Men jag tyckte att den här dagen var viktig att dokumentera. Jag fyller ju trots allt 16 år
Missa inte grey's anatomy ikväll. Nu ska jag snart äta en tårtbit=)
/a

RSS 2.0